Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیجیاتو،اجتناب از نقض حریم خصوصی برای همه توسعه دهندگان اپلیکیشن مخصوص کودکان شاید کار ساده‌ای نباشد. به نظر می‌رسد ظاهرا تنها تعداد محدودی از توسعه دهندگان به چنین موضوعی به صورت جدی توجه نشان می‌دهند.

براساس اعلام «شورای بین المللی پاسخگویی دیجیتال» موسوم به «IDAC»، برخی اپلیکیشن‌های گوگل خط مشی‌های مربوط به حفظ حریم خصوصی را رعایت نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گوگل پس از طرح این موضوع، تعدادی از اپلیکیشن‌های مخصوص کودکان که حتی 20 میلیون بار دانلود شده بودند را از گوگل پلی حذف کرد.


در بین اپلیکیشن‌های حذف شده نام برخی برنامه‌های محبوب از جمله «Princess Salon» ،«Number Coloring» و «Cats & Cosplay» دیده می‌شود.


در این اپلیکشن‌ها از «Appodeal» و «Umeng» استفاده شده است که کیت توسعه نرم افزار، اطلاعات ID اندروید و ID تبلیغاتی اندروید (AAID) را جمع آوری می‌کند.

اگر اپلیکیشنی داده‌های مربوط به AAID را در کنار سایر داده‌ها از جمله ID اندروید را جمع آوری کند، از قوانین حریم خصوصی گوگل عدول کرده است و با کمک این داده‌های می‌تواند کاربران را شناسایی کند. مشکل اصلی اپلیکیشن‌هایی که از گوگل پلی حذف شده، جمع آوری داده کاربران نوجوان بوده است.

«کوئین پالفری» ریاست IDAC در مورد حجم داده‌های جمع آوری شده احتمالی صحبتی مطرح نکرده است. درنظر داشته باشید که هیچ نقض شناخته شده‌ای برای نسخه iOS این اپلیکیشن‌ها مطرح نشده است.

گوگل اعلام کرد که وقتی برنامه‌ای خط مشی‌های مشخص شده را رعایت نکند، به سرعت در مورد تعیین وضعیت آن اپلیکیشن وارد اقدام می‌شود. گوگل تاکید کرد که کماکان روی یکپارچه سازی رویه‌های مربوط به حفظ حریم خصوصی و رسیدگی به چنین مواردی کار می‌کند.

به‌نظر می‌رسد که برخی از موارد نقض حریم خصوصی، کاملا غیرعمدی اتفاق افتاده است. البته در بین توسعه دهندگان، اپلیکشن‌های دو توسعه دهنده «Creative Apps» و «Libii Tech» هنوز از گوگل پلی حذف نشده است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: گوگل اپلیکیشن کودکان اپلیکیشن ها حریم خصوصی جمع آوری داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۴۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضع قوانین سختگیرانه گوگل برای محتوای دیپ‌فیک

ایتنا - گوگل بخش قوانین محتوای نامناسب خود را به روز رسانی کرد تا به طور واضح تبلیغ وب سایت ها و سرویس های انتشار هرزنگاری دیپ فیک را منع کند.
هرچند این شرکت هم اکنون محدودیت های زیادی برای تبلیغاتی که شامل انواع خاصی از محتوای مستهجن هستند را اجرا می کند اما به روز رسانی جدید هیچ شکی باقی نمی گذارد که محتوایی که طوری تغییر یافته یا تولید شده تا هرزنگاری و مستهجن باشد، برخلاف قوانین آن است.

به گزارش ایتنا از مهر، هر آگهی که مروج سایت یا اپلیکیشن های تولید هرزنگاری دیپ فیک باشد و دستورالعمل ساخت چنین محتوایی را نشان دهد، آنها را تایید کند یا سرویس های هرزنگاری دیپ فیک مختلف را مقایسه کند، بدون هشدار تعلیق خواهد شد.

این آگهی ها دیگر اجازه انتشار در گوگل نخواهند داشت. شرکت فناوری آمریکایی از ۳۰ می۲۰۲۴ میلادی این قوانین را اجرا می کند و به آگهی دهندگان اجازه می دهد هرگونه تبلیغ ناقض این سیاست را حذف کنند.

ظهور فناوری های دیپ فیک به افزایش تعداد ابزارهای تبلیغاتی منجر شده که به طور خاص کاربران را هدف می گیرند که خواهان محتوای مستهجن هستند. برخی از این ابزارها حتی به عنوان سرویس هایی سالم خود را نشان می دهند تا بتوانند در اپ استور اپل و گوگل پلی فهرست شوند اما آنها در شبکه های اجتماعی برای ترویج قابلیت های هرزنگارانه خود، آشکارا عمل می کنند.

دیگر خبرها

  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • وضع قوانین سختگیرانه گوگل برای محتوای دیپ‌فیک
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی
  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!
  • چرا جنیفر انیستون در تیک تاک حساب کاربری ندارد؟
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد