Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-05@12:53:30 GMT

پلی استور گوگل از اپ استور اپل جلو زد

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۲۳۶۳۵

کاربران گوشی های اندرویدی در سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۷ بالغ بر ۱۹ میلیون اپلیکیشن را از فروشگاه اینترنتی پلی استور گوگل دانلود کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت phonearena، آمارها و گزارش های منتشر شده از سوی موسسه تحقیقاتی اپ آنی حاکی از آن است که کاربرانی که از گوشی های هوشمند با سیستم عامل اندروید استفاده می کنند، در فصل آخر سال ۲۰۱۷ میلادی (از ماه اکتبر تا دسامبر سال گذشته)، بیش از ۱۹ میلیون اپلیکیشن اندرویدی از فروشگاه اینترنتی و آنلاین پلی استور گوگل دانلود شده است که نشان می‌دهد کاربران اندرویدی از کاربرانی که از فروشگاه اینترنتی اپ استور اپل، اپلیکیشن دانلود کرده‌اند، بسیار بیشتر بوده و به نوعی از آنها سبقت گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آمارها همچنین نشان می‌دهد که گروه‌هایی با اپلیکیشن هایی در زمینه بازی، مالی و شخصی‌سازی‌های اندرویدی، در صدر فهرست پر دانلودترین و پرطرفدارترین گروههای اپلیکیشن های اندرویدی بوده اند. این در حالیست که اپلیکیشن هایی که از اپ استور اپل دانلود شده‌اند بیشتر درخصوص خریدهای اینترنتی و مالی بوده اند.

نکته جالب اینجاست که بیشتر کاربرانی که در هند، اندونزی و برزیل بوده اند موجب شده اند که آمار دانلود و بروزسانی اپلیکیشن های اندرویدی در پلی استور گوگل به طور قابل ملاحظه ای افزایش یابد و از رقیب خوداپ استور پیش بیفتد.

اگر بخواهیم به صورت اعداد و ارقام این دو فروشگاه اینترنتی را باهم مقایسه کنیم، تعداد دانلود و نصب اپلیکیشن های اندرویدی در پلی استور ۱۴۵ درصد افزایش یافته این در حالیست که تعداد اپلیکیشن هایی که از اپ استور دانلود شده اند، ۹۵ درصد رشد داشته است.

از آن طرف نیز کاربران در ایالات متحده آمریکا از همه کشورهای دیگر بیشتر برای اپلیکیشن های پولی، خرج کرده اند به گونه ای که در سهه ماهه پایانی سال ۲۰۱۷ در مجموع ۱۱.۵ میلیارد دلار خرج اپلیکیشن های پولی از اپ استور کرده اند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۲۳۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد

علی عباسی‌کسانی رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت : متأسفانه یکی از مواردی که سبب افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی از شهروندان می‌شود ارسال پیامک‌هایی با موضوعات دریافت سهام عدالت، سامانه سنا و آخرین وضعیت پرداخت یارانه است که موجب کلاهبرداری از افراد می‌شود.

رئیس‌پلیس فتا استان کرمانشاه گفت: با توجه به اینکه مردم همواره به دنبال آخرین اخبار از وضعیت سهام عدالت و یارانه هستند و یا در سامانه سنا عضویت دارند کلاهبرداران با ارسال پیامک‌هایی با موضوعات مختلف بدافزار‌هایی را در قالب پیامک اطلاع‌رسانی ارسال می‌کنند.

کسانی تصریح کرد: این بدافزار‌ها دارای لینک‌های آلوده هستند که اطلاعات شخصی افراد را سرقت و یا آنها را به درگاه‌های بانکی جعلی برای دریافت اطلاعات بانکی هدایت می‌کند و در نهایت حساب شخصی افراد را به سرقت می‌برند.

وی ادامه داد: مردم باید به هویت جعلی این پیام‌ها آگاه باشند تا شاهد کاهش سرقت‌ها و کلاهبرداری‌های اینترنتی در استان کرمانشاه باشیم که یکی از موارد مهم دانستن سواد استفاده از گوشی تلفن‌همراه برای انجام امور بانکی است.

رئیس‌پلیس فتا استان کرمانشاه افزود: یکی از راه‌های پیشگیری از کلاهبرداری‌های اینترنتی توجه به سرشماره پیامک ارسالی است که عمده این شماره‌ها شخصی هستند و دوم قرارگرفتن لینک بدافزار در آنها است و نکته سوم هدایت به درگاه‌های پرداخت بانکی است.

کسانی خاطرنشان کرد: در صورتی که فرد پس از بازکردن لینک مربوطه به صفحه پرداخت الکترونیک هدایت شد سریعا باید درگاه جعلی بانکی را ترک کند و یا برای جلوگیری از نفوذ بدافزار به تلفن‌همراه باید اینترنت موبایل خود را قطع کند.

وی اضافه کرد: پلیس فتا استان کرمانشاه به صورت شبانه‌روزی در حال رصد و پایش فضای مجازی است و هکر‌های اینترنتی را شناسایی می‌کند، اما در صورتی که همشهریان کرمانشاهی با چنین موارد کلاهبرداری مواجه شدند و یا اطلاعات شخصی و بانکی آنها به سرقت رفت سریعا آن را به مأموران پلیس فتا استان برای انجام اقدامات لازم گزارش دهند.

رئیس‌پلیس فتا استان کرمانشاه با اشاره به اینکه یکی از راه‌های دیگر کلاهبرداری از حساب بانکی افراد استفاده از اسکیمر است، گفت: مردم هنگام انجام خرید از دست‌فروشان حتما از قرار دادن کارت بانکی خود همراه رمز آن به افراد خودداری کنند تا شاهد کاهش جرائم کلاهبرداری در استان کرمانشاه باشیم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • بله همراه با حجاج در سرزمین‌ وحی
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟
  • اندروید امن‌تر است یا iOS؟
  • واقعاً روس ها درباره جنگ پوتین چه فکر می کنند؟/ سقوط مخاطبان تلویزیون دولتی در روسیه/ روس ها بیشتر چه کلماتی را در گوگل جست و جو می کنند؟
  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • چرا جنیفر انیستون در تیک تاک حساب کاربری ندارد؟
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • اعلام نظر انجمن تجارت الکترونیکی درمورد دریافت مالیات بر ارزش افزوده تاکسی‌ های اینترنتی